- Τοποθετούμε τις μπριζόλες σε ένα μεγάλο τηγάνι και ρίχνουμε μία κούπα νερό. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για περίπου 20 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί τελείως το νερό.
- Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και γυρνάμε τις μπριζόλες και απ’ τις δύο πλευρές να πάρουν χρώμα.
- Ρίχνουμε τη ρίγανη και αλατοπιπερώνουμε.
- Σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
- Τέλος, βάζουμε το βούτυρο και σιγομαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμα εωσότου δέσει η σάλτσα.
Χοιρινές μπριζόλες κρασάτες

Θα χρειαστείτε
Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
50ml ελαιόλαδο
150ml κόκκινο κρασί
2 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
20 γρ. βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Πληροφορίες
4
ΜΕΡΙΔΕΣ
5'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
35'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ